Fotoshoots

A Pawsome Fotoshoot

NTB
 • Contact en tips voorafgaand aan de shoot
 • Maximaal 2 honden en 2 personen
 • Persoonlijke online uitzoek-galerij
 • Geen tijdslimiet
 • Inclusief 4 digitale foto's* in hoge resolutie
 • * Extra digitale foto’s in hoge resolutie zijn bij te bestellen voor €10,- per stuk;
 • Een extra hond of persoon per fotoshoot: €30,-;
 • De shoot vindt plaats binnen een straal van maximaal 25 km vanaf 3772 PG Barneveld;
 • 0,23 per km. De reiskosten worden berekend vanaf 3772 Barneveld (heen en terug). De eerste 10 km zijn gratis.

Als natuur- en dierenliefhebber voel ik mij als een vis in het water om jouw hond(en) vast te leggen buiten in onze prachtige natuur. Ook is het mogelijk om met je viervoeter op pad te gaan in één van onze karakteristieke steden of dorpen in Nederland wat voor velen een unieke ervaring is.

Fotograferen is niet het enige wat ik dagelijks doe! Om die reden zijn mijn plekjes schaars. In de herfst- en winterperiode shoot ik alleen in de weekenden wanneer ik daar beschikbaar voor ben. Wil jij een shoot bij mij boeken? Wees er dan op tijd bij!

Graag ga ik samen met jullie op pad! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan verder een kijkje op mijn website en neem gerust contact met mij op!

Persoonlijke mededeling
Op 15 april 2024 ben ik trotse mama geworden van ons zoontje Liam. Vanwege mijn moederschap ben ik tot en met de zomer van 2024 niet beschikbaar voor shoots. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden voor later in dit jaar met mij te bespreken!

Let's grow

Verwacht je binnenkort een puppy of heb je een puppy en wil je graag het eerste jaar, die in het teken staat van de groei en ontwikkeling van de pup, vast laten leggen? Uit eigen ervaring weet ik dat de tijd voorbij vliegt wanneer je een pup hebt, en deze momenten zo dierbaar zijn!

3 shoots verspreid over 1 jaar
De eerste shoot vindt plaats wanneer de pup rond de 8 a 12 weken is. Een echte puppy shoot! De tweede shoot vindt plaats wanneer de pup een echte puber begint te worden, tussen de 4 en 8 maanden. De derde en laatste shoot vindt plaats wanneer je kleine pup volgroeid is tot een volwassen hond rond de 12 maanden.

Growing (p)up

NTB
 • Contact en tips voorafgaand aan de shoot
 • Drie shoots verspreid over 1 jaar
 • Persoonlijke online uitzoek-galerij
 • Geen tijdslimiet
 • Inclusief 12 digitale foto's in hoge resolutie
 • Extra digitale foto’s in hoge resolutie zijn bij te bestellen voor €10,- per stuk;
 • Een extra hond of persoon per fotoshoot: €30,- extra puppy(s) in overleg;
 • 0,23 per km. De reiskosten worden berekend vanaf 3772 Barneveld (heen en terug). De eerste 15 km zijn gratis.

Mijn werkwijze

Neem vrijblijvend contact met mij op om een fotoshoot in te plannen. Vervolgens neem ik meestal binnen 24 uur contact met je op om nader kennis te maken en plannen we samen een datum in en bepalen we de locatie. Vanwege het vaak onvoorspelbare weer, houden we contact tot de dag voor de shoot.

Yes! Het is zover! De dag van de fotoshoot. Wat kijk ik ernaar uit om jullie te ontmoeten! Nadat we hebben kennis gemaakt op de afgesproken locatie gaan we samen op pad en kiezen we de mooiste plekjes uit. Vind je het spannend? Niet nodig! Ik zal er alles aan doen dat jullie je fijn voelen en plezier hebben in de fotoshoot. In het begin nemen we rustig de tijd om aan elkaar te wennen. Er zit geen tijdslimiet aan de fotoshoot, wat ervoor zorgt dat het ontspannen aanvoelt. Ik vind het belangrijk dat de hond, maar ook dat jij jezelf kan zijn tijdens de shoot!

De fotoshoot zit erop. Ik hoop dat je een fijne sessie met mij hebt gehad. Binnen enkele dagen ontvang je een mail van mij met daarin een link naar de online galerij (beveiligd). Daarnaast ontvang je alvast één gratis nabewerkte digitale foto in mijn stijl en kleuren. In de galerij kan je zelf de foto’s uitkiezen die je graag bewerkt wil hebben. Wanneer ik je selectie heb ontvangen, ga ik aan de slag! Ik ga ervoor zorgen dat de foto’s zorgvuldig nabewerkt worden. Zodra ik de foto’s gereed heb ontvang je een mail met daarin een link naar WeTransfer om de foto’s te downloaden in hoge resolutie. De foto’s ontvang je met én zonder mijn logo. De foto’s met logo kan je delen op social media (heel graag zelfs!). De foto’s zonder mijn logo kan je bijvoorbeeld laten afdrukken. Het is natuurlijk zonde als die prachtige foto’s van je trouwe viervoeter(s) op je laptop blijven staan.

Boek jouw shoot

Wil jij ook zulke prachtige foto’s van jouw hond(en)? Of heb je nog een vraag?

Of ben je op zoek naar een uniek cadeau voor familie en/of vrienden? Bestel bij mij een cadeaubon en ontvang deze bij je thuis om cadeau te geven of rechtstreeks naar bezorgadres! De cadeaubon is één jaar geldig. Neem contact met mij op om een cadeaubon te bestellen.

Dat is geen enkel probleem. Ik beschik over een fotografielijn, die ik achteraf kan wegwerken in Photoshop. Voor mij is het belangrijk dat de hond en jij zich comfortabel en veilig voelen.

Dat raad ik je zeker aan! Naast foto’s van je hond is het zo fijn om een dierbare herinnering van jullie samen te hebben. Ik begeleid je graag hoe je het beste samen met je hond op de foto kan.

Leuk zelfs! Als je niet één, maar meer honden hebt – of andere honden kent dan is dat geen enkel probleem. We kijken tijdens de shoot wat de mooiste en vooral leukste mogelijkheden zijn. Hierbij let ik er wel op dat de honden zich op hun gemak voelen met elkaar.

Fotograferen is niet het enige wat ik doe! Hierdoor loopt mijn agenda vaak snel vol. Ik raad je aan om ruim van te voren een afspraak met mij in te plannen. Neem contact met mij op om een fotoshoot in te plannen. Houd er rekening mee dat mijn plekjes schaars zijn.

Voordat de fotoshoot plaatsvindt hebben wij contact. Ik kan je tips geven wat je het beste mee kan nemen tijdens de fotoshoot voor je hond. Wanneer je samen met je hond op de foto wil, raad ik je aan om voor een outfit te kiezen waar je je comfortabel in voelt. Tijdens de shoot begeleid ik jou en je hond hoe jullie het beste kunnen poseren en let ik daarbij ook op de kleine details!

We hebben geen invloed op het weer. Voorafgaand aan de fotoshoot hou ik Buienradar in de gaten. We hebben enkele dagen tot de dag voor de fotoshoot contact of het definitief door kan gaan. Mocht het toch slecht weer zijn, dan plannen we gauw kostenloos een nieuwe datum in.

Er zit geen tijdslimiet aan een fotoshoot. Gemiddeld duurt een fotoshoot 1,5 uur.  

Ik fotografeer in de omgeving van Barneveld/Lunteren/Voorthuizen/Ede. Daar ken ik veel mooie plekjes. Wanneer je zelf een mooie locatie weet, dan bespreken we samen of de fotoshoot ook daar plaats kan vinden. Ik fotografeer binnen een straal van 25km vanaf 3772 PG Barneveld.

Na de fotoshoot ontvang je een persoonlijke (beveiligde) online fotogalerij. Hierin kan je zelf je favoriete foto’s uitkiezen. Nadat de gekozen foto’s bewerkt zijn, ontvang je de foto’s digitaal in hoge resolutie (HR) via WeTransfer. Je ontvangt de foto’s met én zonder logo. Je ontvangt geen onbewerkte foto’s.

Je mag mijn geleverde foto’s niet aanpassen of verder bewerken. Als je een fotoshoot bij mij boekt, kies je voor mijn stijl en kleuren. Als je niet tevreden bent over de nabewerking kan je altijd contact met mij opnemen.

Als je de foto’s op Sociale Media wil delen (Instagram/Facebook/eigen website e.d.), dan verzoek ik je vriendelijk om de foto’s met mijn logo te gebruiken. Daarnaast zou ik het waarderen als Paws of Joyce benoemd kan worden in de tekst en ik getagd wordt in de foto.

Als je foto’s wil afdrukken voor privé doeleinden dan kan je hiervoor de foto’s zonder mijn logo gebruiken. Ik ben natuurlijk erg benieuwd waar mijn foto’s komen te hangen en voor gebruikt worden! Ik zou het erg leuk vinden om hiervan een foto te ontvangen!

Het is altijd mogelijk om foto’s na te bestellen! De prijs per foto is 10 euro.

Ja! Het is mogelijk om een cadeaubon te bestellen die ik gepersonaliseerd per post naar jou of de ontvangen kan sturen. Neem contact met mij op om een cadeaubon aan te vragen en de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Ik sta altijd open voor (eenmalige) samenwerkingen! Neem hiervoor gerust contact met mij op. Everything is pawsible!

Paws of Joyce staat voor ‘pootjes van vreugde’.  Mijn focus ligt op het fotograferen van honden en hun baasjes. Aangezien ik vaak de vraag heb gekregen of ik ook open sta voor andere soorten shoots, sta ik altijd open om met elkaar in gesprek te gaan. Zo heb ik inmiddels fotoshoots met paarden gedaan, branding shoots, (puppy) indoor shoots, familieshoots en zwangerschapsshoots. 

Stuur bericht
Hoi! Heb je een vraag of wil je een fotoshoot met mij inplannen? Stuur mij gerust een appje, dan probeer ik zo snel als mogelijk te reageren. Liefs, Paws of Joyce
Persoonlijke mededeling
Op 15 april 2024 ben ik trotse mama geworden van ons zoontje Liam. Vanwege mijn moederschap ben ik tot en met de zomer van 2024 niet beschikbaar voor shoots. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden voor later in dit jaar met mij te bespreken!