Over mij

Even voorstellen

Hoi! Wat ontzettend leuk dat je mijn website hebt gevonden! Ik ben Joyce Helms-Harkema, het gezicht achter Paws of Joyce en woonachtig in Barneveld, het kippendorp van Nederland, samen met mijn man en ons hondje Bennie. Vanaf jongs af aan ben ik een echte dierenvriend en leg ik dat maar al te graag vast op beeld. 

Mijn interesse in fotografie is altijd gebleven, maar sinds medio 2021 is mijn interesse in hondenfotografie sterk gegroeid dankzij ons hondje Bennie en is het fotograferen inmiddels een uit de hand gelopen hobby geworden & I love it!

Fotograferen doe ik niet alleen! Naast mijn uit de hand gelopen hobby heb ik een fulltime baan binnen het vakgebied Human Resource Management (HRM).  Mede hierdoor loopt mijn agenda gauw vol, wees dus op tijd met het inplannen van een fotoshoot met mij. Naast mijn werk en passie voor hondenfotografie teken en schilder ik graag dieren. Kortom, ik ben altijd graag met dieren bezig en in contact met mensen, op welke manier dan ook. Ik vind het dan ook fantastisch om andere baasjes blij te maken met blijvende herinneringen van hun geliefde viervoeter waar je ten alle tijden een glimlach van krijgt op je gezicht.

Bennie is een Bolognezer (de kinderen uit de buurt noemen hem een pluizenbolletje of ijsbeertje), geboren in Noorwegen en mijn man en ik hebben hem met open armen mogen ontvangen op Schiphol in de zomer van 2021. Hij is mijn grootste inspiratiebron en maatje die overal mee naartoe gaat.

Hoewel hij erg ondeugend is en liever naar hondjes om zich heen kijkt (en blaft) zorgt hij er altijd voor dat ik samen met hem oprechte, spontane foto’s kan maken. Ik vind het erg belangrijk dat het op foto’s te zien is dat onze Bennie zich op zijn gemak voelt en lekker zijn gang kan gaan met zijn super speurneus.

Sinds Bennie deel uitmaakt van onze familie, deel ik regelmatig foto’s op zijn Instagram account. Ook hierdoor is mijn passie voor hondenfotografie gegroeid. Bennie is de beste collega die ik mij kan wensen.

Keep learning, keep growing

Gezien mijn passie en enthousiasme wil ik mij altijd verder ontwikkelen in de hondenfotografie. Hiervoor heb ik meegelopen met meerdere fotografen en diverse workshops gevolgd, die ik iedere (startende) hondenfotograaf zou aanraden.

20 maart 2022

Groepsworkshop hondenfotografie bij Kyno Focus

24 april 2022

Groepsworkshop hondenfotografie bij Melissa Hoogendoorn

2 mei 2022

Privéworkshop hondenfotografie (urban) bij Daniëlle Luksen

23 augustus 2022

Privéworkshop Photoshop bij Foscofotografie

19 & 20 augustus 2023

The art of dog portrait photography with Audrey Bellot

Stuur bericht
Hoi! Heb je een vraag of wil je een fotoshoot met mij inplannen? Stuur mij gerust een appje, dan probeer ik zo snel als mogelijk te reageren. Liefs, Paws of Joyce
Persoonlijke mededeling
Op 15 april 2024 ben ik trotse mama geworden van ons zoontje Liam. Vanwege mijn moederschap ben ik tot en met de zomer van 2024 niet beschikbaar voor shoots. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden voor later in dit jaar met mij te bespreken!